Feire bryllup med Beautiful Wedding!

lise-6_opt (1)

Velkommen til en reise i bryllup! 

Bryllupshistoriene i bloggen er ment som inspirasjon for alle par som planlegger bryllup og som vurderer å gifte seg i utlandet.  

Bryllupshistoriene er først og fremst eksempler på hva vi tilbyr og hvordan vi jobber i firmaet mitt. Jeg bruker mye tid på presentasjoner som skal gi et ekte inntrykk av det enkelte bryllup. Alle bildene er tatt av proffesjonelle fotografer, kun fotografer vi samarbeider med. Alle bryllupshistoriene er fra bryllup vi selv har arrangert.

I et hav av muligheter ønsker jeg å gi par som leter etter den rette settingen for bryllupet sitt en pekepinn på hva vi kan legge tilrette for. Det finnes naturligvis flere muligheter og kombinasjoner. Hvert bryllup er en egen verden av ønsker og forventninger og et hvert bryllupsopplegg må, så godt det lar seg gjøre, justeres inn mot disse. 

Basen for virksomheten i firmaet mitt er på vakre Mallorca der jeg bor store deler av året. Det var også på Mallorca ideen om Beautiful Wedding ble skapt. Neste år feirer vi 10 års jubileum og gjennom disse 10 årene har Mallorca utviklet seg til å bli den mest ettertraktede bryllups-destinasjonen. Det viser bryllupshistoriene i bloggen tydelig. Mallorca er perfekt for et destinasjonsbryllup!

Jeg håper alle som besøker bloggen får opplevelsen av å drømme seg bort. Kanskje kan drømmen om et bryllup i utlandet også bli til virkelighet.  

Marianne Wulfken